Tato funkce vyžaduje přihlášení
Staňte se součástí naší komunity. Má to spousta výhody!
Přidáme i všechny ostatní přísady a podlijeme pivem – já dávám někdy i celou plechovku, je to pak šťavnatější. Pokud máte nové zelí, doporučuji přidat i celé kousky listů, je to skvělá pochoutka.
Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme při teplotě 200 stupňů 1 hodinu. Potom odkryjeme alobal a necháme ještě zapéct asi 20-30 minut.
Podáváme s chlebem
Staňte se součástí naší komunity. Má to spousta výhody!
My i uživatelé každý den přidáváme nové. Jako bonus píšeme aktuality.
Přehledně a jasně. Doplnění galerií a postupem.
Můžeš se k němu vrátit kdykoliv bude potřebovat.
Diskuze je důležitou součástí portálu iRecept. Dejte vědět, jak se vám recept líbil.