Nejlepší polévka ,,Zelnice,, podle starého receptu ze Šumavy recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 19. 11. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Zelí nakrájíme nadrobno a přendáme na pekáč. Přidáme orestovanou cibulku se slaninou, nakrájenou klobásou a syrové nadrobno nakrájené maso.
    2.  

      Přidáme i všechny ostatní přísady a podlijeme pivem – já dávám někdy i celou plechovku, je to pak šťavnatější. Pokud máte nové zelí, doporučuji přidat i celé kousky listů, je to skvělá pochoutka.

    3.  

      Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme při teplotě 200 stupňů 1 hodinu. Potom odkryjeme alobal a necháme ještě zapéct asi 20-30 minut.

    4.  

      Podáváme s chlebem

Dokonalý krém tisíce chutí drží tvar recept

cukroví
0 minut
0
(0)
25. 05. 2019 Míša Kvapilová