Pečené brambory se slaninou a chedarem recept
- Snadné na přípravu
- 6 porcí
- 70 minut
Pro 6 porcí
Ingredience
Postup přípravy
- Nejprve odřízněte horní část brambor.
- Vezměte malý nůž a postupně do brambor nakrájejte kolečka.
- Okraje brambor nařízněte nožem, ale na dně nechte malé neproříznuté kolečko. Můžete jej změřit například palcem. Pokud nejsou zářezy dostatečně hluboké, upravte je před pokračováním.
- Brambory zalijte olivovým olejem a osolte.
- Pečte při 220 °C přibližně 40 minut. Během pečení brambory tu a tam potřete olivovým olejem.
- Aby byly brambory ještě dokonalejší, posypte je sýrem a na kostičky nakrájenou slaninou.
- Vložte na 5 minut do trouby.
- A pečené brambory byly na světě.
Podobné recepty
Další receptyTyhle máslové brambory jsou připraveny během několika minut! A chutnají skvěle!
Brambory
40 minut