Ořechová roláda s medem z hrnečku připravená za 25 minut recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 19. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Troubu zapneme na 180 stupňů a plech vyložíme pečícím papírem. Vejce ušleháme s cukrem do hladké pěny. Vmícháme med a postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva a nakonec přimícháme také vanilkové aroma. Těsto rovnoměrně navrstvíme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 10-15 minut.
    2. Veškeré suroviny na krém smícháme v míse. Upečený plát těsta potřeme krémem. Ne však celým množstvím krému. Část krému odložíme bokem. Těsto pevně srolujeme a vrch potřeme zbylým krémem.
    3. Roládu můžete vcelku, nebo rovnou nakrájenou, ještě obalit ořechy. Jednoduše ji v nich vyválejte.

    zdroj: bidista.com