Obrácený koláč jemným těstem a rychlou přípravou recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 6 porcí
  • 0 minut
Jan, 20. 10. 2022

Pro 6 porcí

Ingredience

Postup přípravy

  • Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkou do pěny.
  • Přidáme bílý jogurt a utřeme.
  • Do směsi vmícháme i prosetou mouku s práškem do pečiva.
  • Vymícháme jednotné těsto.
  • Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a potřeme máslem. Máslo posypeme trochou kr. cukru. Do formy nasypeme borůvky a nalijeme těsto.
  • Těsto se rovnoměrně rozlije po povrchu ovoce.
  • Pečeme 35 – 45 minut při 175°C. Hotový koláč vyjmeme z formy, obrátíme a posypeme moučkovým cukrem.

Vynikající a rychlý recept na ovocný koláč se super-jemným těstem a rychlou přípravou.