Nepečený cheesecake s malinami bez cukru a mouky Recept recept
- Sředně těžká přípava
- 8 porcí
- 1 minuta
Pro 8 porcí
Ingredience
Postup přípravy
-
- Sušenky rozmixujeme tyčovým mixérem na prášek, přidáme rozpuštěné máslo a rozpuštěný kokosový olej.
- Připravíme si kulatou formu na pečení. Na tyto ingredience je ideální velikost formy 15 cm, dno vyložíme pečícím papírem a na to navrstvíme Sušenkovou hmotu. Lžící uhladíme a navrstvíme utřené mascarpone s tvarohem (osladíme sladidlem, ale klidně můžete použít i med nebo cukr, jak chcete). Použijte kvalitní mascarpone, které je tuhé, ne jeho napodobeniny, které se ještě i hýbou v kelímku. Kvalitní mascarpone je husté a lžící se hůře vybírá z obalu.
- Na tuto mascarpone hmotu navrstvíme malinovou hmotu – maliny tyčovým mixérem rozmixujeme na dřeň, přidáme polovinu želatiny a jemně dřeň v mikrovlnce ohřejeme. Nalijeme na mascarpone hmotu a dáme do lednice ztuhnout.