Nejlepší dírkovaný pudinkový šlehačkový koláč, jaký jsem kdy jedla. Je fantastický! recept
- Snadné na přípravu
 - 12 porcí
 - 90 minut
 
Pokud hledáte recept na koláč, který všechny ohromí, pak jste na správném místě. Tento pudinkový šlehačkový koláč s dírkami je naprosto fantastický a po ochutnání se budete vracet pro další kousek. Příprava je snadná a výsledek je vynikající. Vyzkoušejte a užijte si tento lahodný dezert!
Pro 12 porcí
Ingredience
Na těsto:
Na krém:
Postup přípravy
- Pudink: Uvařte pudink podle návodu a nechte vychladnout.
 - Příprava těsta: Žloutky utřete s práškovým cukrem a vanilkovým cukrem. Přidejte olej, vodu a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Na závěr opatrně přidejte vyšlehané bílky a důkladně promíchejte. Těsto vylijte na vymazaný a moukou vysypaný plech.
 - Pečení těsta: Těsto pečte v předehřáté troubě na 180°C po dobu 25-30 minut (nebo do zlatova).
 - Pudink do těsta: Když pudink vychladne, lžící rovnoměrně rozprostřete malé hromádky pudinku na těsto. Vraťte plech zpět do trouby a pečte dalších 15 minut.
 - Příprava krému: Šlehačku vyšlehejte s cukrem podle návodu. Smetanu utřete s vanilkovým cukrem a spojte ji se šlehačkou.
 - Dokončení koláče: Krém namažte na vychladlý koláč. Posypte Grankem nebo nastrouhanou čokoládou.
 - Chlazení: Koláč dejte do lednice na pár hodin, aby krém pěkně ztuhl.
 
Podobné recepty
Další recepty
				Babiččin kokosovo-makový jablečný koláč – nejjednodušší koláč na světě
dezerty	
									
									10 minut
								
							


                        







