Tip: Pokud chcete výraznější chuť, namáčejte sušenky do mléka s kapkou vanilky nebo do slabé kávy. Konzistenci krémů udržíte perfektní, když bílou čokoládu přidáte až vlažnou (ne horkou).
Celková doba přípravy
- 
Aktivní práce: 20 minut 
- 
Chlazení: 4–6 hodin 
- 
Celkem: cca 4 h 20 min – 6 h 20 min 
Počet porcí
10–12 porcí (podle velikosti řezu)
Závěr
Nepečený dort s mascarpone a dvojím čokoládovým krémem je ideální, když potřebujete rychlý, krémový a stabilní dezert bez vajec. Suroviny jsou snadno dostupné, postup je jednoduchý a výsledek vypadá i chutná jako z cukrárny. Skvěle drží tvar a druhý den je ještě lepší.



 
				 
				 
				 
                         
                                
