Mokrá bábovka z hrnku s úžasnou a vláčnou chutí recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Do misky si dáme nejprve vše co je suché a promícháme, pak přidáme rozinky, mléko, vejce, olej, tvaroh.
- Promícháme a nalijeme 3/4 cesta do vymazané, strouhankou vysypané formy.
- 1/3 těsta si obarvíme kakaem (kdo nemá rád kakao nemusí) a dolijeme do formy.
- Pečeme při teplotě 150-180 (záleží na troubě, každá peče jinak) asi tak 40 minut, pokaždé ji peču jinak dlouho, záleží vždy na tvarohu.
- Nejlepší je zkusit špejlí, zda je těsto upečené.
- A nemusíte se už nikdy obávat, že by bábovka zůstala suchá, při této to nehrozí!
Podobné recepty
Další receptyČokoládové Salko řezy “Kuličkový koláček”, který pobláznil celou rodinu…
dezerty
50 minut
Doporučené články: