Mokrá bábovka z hrnku s úžasnou a vláčnou chutí recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 28. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Do misky si dáme nejprve vše co je suché a promícháme, pak přidáme rozinky, mléko, vejce, olej, tvaroh.
    2. Promícháme a nalijeme 3/4 cesta do vymazané, strouhankou vysypané formy.
    3. 1/3 těsta si obarvíme kakaem (kdo nemá rád kakao nemusí) a dolijeme do formy.
    4. Pečeme při teplotě 150-180 (záleží na troubě, každá peče jinak) asi tak 40 minut, pokaždé ji peču jinak dlouho, záleží vždy na tvarohu.
    5. Nejlepší je zkusit špejlí, zda je těsto upečené.
    6. A nemusíte se už nikdy obávat, že by bábovka zůstala suchá, při této to nehrozí!

Doporučené články: