Mokrá bábovka z hrnku s úžasnou a vláčnou chutí recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Do misky si dáme nejprve vše co je suché a promícháme, pak přidáme rozinky, mléko, vejce, olej, tvaroh.
- Promícháme a nalijeme 3/4 cesta do vymazané, strouhankou vysypané formy.
- 1/3 těsta si obarvíme kakaem (kdo nemá rád kakao nemusí) a dolijeme do formy.
- Pečeme při teplotě 150-180 (záleží na troubě, každá peče jinak) asi tak 40 minut, pokaždé ji peču jinak dlouho, záleží vždy na tvarohu.
- Nejlepší je zkusit špejlí, zda je těsto upečené.
- A nemusíte se už nikdy obávat, že by bábovka zůstala suchá, při této to nehrozí!