Měkoučké langoše bez kynutí recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Jan, 13. 06. 2024

Pro 4 porce

Ingredience

Na potření (podle chuti):

Postup přípravy

  • Do mísy dáme suché suroviny: mouku, sůl, kypřící prášek a dobře promícháme.
  • Do středu uděláme důlek, nalijeme tam olej, rozmrvené droždí, přidáme jogurt a vlažné mléko.
  • Vše spolu promícháme. Mícháme rukou, dokud se těsto nepřestane lepit.
  • Těsto hned bez kynutí rozdělíme na 8 částí. Rukama protáhnout do tvaru placky a hned smažíme v horkém oleji.
  • Hotové langoše necháme okapat. Potom podáváme s přísadami podle chuti.

Máte rádi tradiční langoše a rádi byste si je udělali doma? Přinášíme vám jednoduchý recept, díky kterému si zvládnete připravit nadýchané, měkké a chutné langoše, které po vychladnutí neztvrdnou a lze je ohřát a jíst i druhý den. Nejchutnější jsou však samozřejmě čerstvé.