Tato funkce vyžaduje přihlášení
Staňte se součástí naší komunity. Má to spousta výhody!
Když je slaninka z jedné strany zlatavá, obrátíme a přelijme výpekem. Během pečení můžeme i několikrát popřekládat a přelít výpekem.
Před dopečením si připravíme omáčku. Na olej dáme osmahnout cibulku a když změkne a nabere zlatavý nádech, přidáme vývar smíchaný s cukrem a na malém plameni vaříme, dokud směs nezhoustne a nezkaramelizuje (asi 20 minut). Pak jednoduše navrstvíme na roládu.
Staňte se součástí naší komunity. Má to spousta výhody!
My i uživatelé každý den přidáváme nové. Jako bonus píšeme aktuality.
Přehledně a jasně. Doplnění galerií a postupem.
Můžeš se k němu vrátit kdykoliv bude potřebovat.
Diskuze je důležitou součástí portálu iRecept. Dejte vědět, jak se vám recept líbil.