Lahodný a jemný medovník připravený za chvilku, zjednodušený recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 26. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Vyšlehejte si vejce se 2/3 šálku cukru, přidejte med, 200 g zakysané smetany a sodu.
    2. Poté přidejte mouku a dobře promíchejte.
    3. Těsto by mělo být homogenní konzistence.
    4. Připravené těsto si poté vylijte na předem vymazaný a vysypaný plech, nebo do pečící formy.
    5. Pečte při 180 stupních cca 40 minut.
    6. Mezitím si smíchejte zbylou smetanu, cukr a nasekané ořechy.
    7. Medovník po ochladnutí rozřízněte naplňte připravenou náplní.
    8. Zvrchu nezapomeňte posypat nasekanými ořechy.