Kysané zelí recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 750 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- Zelí očistěte, nakrájejte a nastolte.
- Nechejte odležet 12 hodin a naplňte do klasických zavařovacích sklenic i s puštěnou šťávou.
- Sklenice uzavřete víčky, poskládejte do hlubšího plechu a nechejte nejlépe na podlaze v teplém prostředí odpočívat asi 1 týden.
- Po této době sklenice dobře utřete a uložte do komory nebo do spíže. Hotovo
Podobné recepty
Další recepty
Skvělé smažené máslové sušenky v cukrovém sirupu: jednoduchá a levná pochoutka
chuťovky
40 minut

Stačí vám 3 brambory a 3 vejce – chutná a rychlá večeře hotová za pár minut
chuťovky
30 minut

Nejchutnější cuketová kolečka v dokonalém těstíčku – nepotřebujete ani přílohu
Bez masa
50 minut