Kuřecí prsa Cordon blue recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 1 minuta
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- V první řadě si kuřecí prsa důkladně očistíme a omyjeme.
- Pak je překrojíme na polovinu tak, abychom dostali asi 8-9 kousků (samozřejmě to závisí na jejich tloušťce a velikosti jednotlivých kuřecích prsou, které jsme koupili.
- Kuřecí prsa naklepeme na tenký plátek. Potom je osolíme, opepříme, rozetřeme po nich i náš česnek, který jsme si protlačili přes lis na česnek, a posypeme je sušenou petrželkou.
- Každý plátek potřeme hořčicí, položíme plátek šunky , sýra a srolujeme.
- Obalíme v rozšlehaném vajíčku s mlékem a ve strouhance.
- Připravíme si plech na pečení, který vyložíme alobalem a potřeme olejem. Položíme role a dáme zapéct do trouby. Pečeme při teplotě 210 stupňů cca 35 minut. Dobrou chuť!