Lehké kuřecí maso na pánvi naložené v jogurtu recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 24. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Kuřecí maso omyjte a nakrájejte na větší kousky.
    2. V misce smíchejte jogurt, prolisovaný česnek, sůl, pepř a koření dle chuti.
    3. Přidejte vámi vybrané bylinky, se kterými radím to nepřehánět, aby směs nebyla příliš aromatická.
    4. Kuřecí maso vložte do připravené směsi a nechte jej alespoň hodinu marinovat a odpočívat v lednici. V tomto případě platí, že čím déle masíčko v marinádě necháte, tím bude jemnější, takže se nebojte nechat jej marinovat klidně celou noc.
    5. Kousky masa vyjměte z marinády a vložte na pánev s rozehřátým olejem.
    6. Restujte z obou stran, dokud se maso neuzavře.
    7. Poté k němu přidejte jogurtovou směs, nakrájenou zelenou cibulku a nechte vařit.