Jemně pikantní vepřové maso pečené na srbský způsob recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 5 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 18. 11. 2018

Pro 5 porcí

Ingredience

marináda (pokračuje níže):

Postup přípravy

    1. Maso smícháme s ostatními přísadami na marinádu a dáme alespoň na 2 hodiny do marinovat.
    2. Brambory nakrájíme, přendáme na vymazaný pekáč a na vrch uložíme marinované masíčko i s marinádou.
    3. Zakryjeme alobalem a pečeme při teplotě 200 stupňů asi 40 minut.
    4. Pak alobal sundáme a masíčko necháme dojít tak, aby se pěkně zapeklo na povrchu.
    5. Teplotu můžeme na dopékání snížit na 180 stupňů.

Doporučené články: