Jemná houbovo-smetanová omáčka s kuřecím masem recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 27. 11. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Připravíme si kuřecí prsa na kuchyňský stůl a důkladně je očistíme, omyjeme a osušíme.
    2. Nakrájíme je na tenčí nudličky nebo kostky, záleží jen na vás.
    3. Dáme je do misky, kde jejich opepříme a osolíme. Výběr koření je na vás a množství necháme také na vás.
    4. Na pánvi rozpálíme trochu oleje a maso osmahneme z každé strany, zároveň přidáme naše žampióny.
    5. Když máme masíčko osmažené ai houbičky, přidáme smetanový sýr, na drobno nakrájené rajče, chilli papričku a vše spolu dusíme.
    6. Přidáme mléko, bujón, který jsme rozbili v troše vody a ještě povaříme.
    7. Když máme maso uvařené, ochutnáme, případně dochutíme a můžeme podávat.
    8. Na vrch dáme trochu petržele