Japonský tvarohový koláč ze 3 ingrediencí Recept recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 8 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 15. 06. 2018

Pro 8 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Nejdříve musíme oddělit bílky od žloutků. Bílky nechejte v ledničce a zapněte troubu na 170 stupňů.
    2. Bílou čokoládu roztopíte na páře.
    3. Když je čokoláda roztopená, dejte jí pryč.
    4. Počkáme než vychladne, (pro rychlejší postup jí dejte na okno), až tedy vychladne, přidáme jí do tvarohu, který by měl mít pokojovou teplotu.
      Potom teprve přidáme žloutky a smícháme špachtlí.
    5. Vybereme bílky z ledničky a šleháme dokud se vám nevytvoří pěna – potom dáme všechny ingredience společně do misky a promícháme je.
    6. Připravte si pekáč a skleněnou nádobu na pečení s průměrem 15cm.Připravte si ještě papír na pečení ve 2 různých velikostech, protože jeden bude kopírovat dno nádoby na pečení a potom delší, který bude kopírovat stěny nádoby.
      Pro lepší pochopení uvidíte i ve videu v čase: 2:28.
    7. Když už máte směs v nádobě na pečení, dejte jí na velký pekáč jako ve videu na který přilejete vodu