Housky rozdělené a vydlabané, zapečené s vajíčkem, labužnický recept
- Sředně těžká přípava
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Předehřejte troubu na 180 stupňů. Odkrojte vršky housek a vnitřek z nich vydlabejte. Vnitřek každé housky potřete rozpuštěným máslem a posypte solí a pepřem.
- Naplňte podle chuti a možností, které vám lednička nabízí.
- Rozbijte vajíčko a vylijte ho na nádivku. Můžete použít jen bílek.
- Opět osolte a opepřete. Housky položte na plech vyložený papírem na pečení.
- Pečte 10-12 minut a plech volně zakryjte fólií. Pečte dalších 20-25 minut, dokud nebudou vajíčka upečená.
Podobné recepty
Další recepty
Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: rychlá a lehká večeře z grilu i toustovače
chuťovky
18 minut

Nejchutnější domácí klobása podle vesnického receptu: šťavnatá, voňavá a poctivá
chuťovky
120 minut