Grilované žampiony na špízu i z trouby vynikající recept

4.8
(64)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 90 minut
Tomáš, 26. 11. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Žampiony si očistíme, dobře omyjeme a osušíme.
  • Do alobalu nalijeme olej, přidáme sójovou omáčku, papriku, sůl, pepř, citrónovou šťávu a zelenou bylinku.
  • Žampiony zabalíme do alobalu s tou směsí.
  • Žampiony necháme marinovat asi 30 minut až hodinu.
  • Následně je napíchneme na kovové jehlice a dáme péct na gril. Pokud je budete péct v troubě, teplota by měla být 200 stupňů.
  • Doba pečení 15 minut.

Zdravý celozrnný hovězí burger recept

Burgery
50 minut
4.8
(57)
28. 11. 2018 Tomáš

Zapečená cuketa na kolečka recept

Bez masa
70 minut
4.8
(58)
27. 11. 2018 Tomáš