Grilované žampiony na špízu i z trouby vynikající recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 26. 11. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Žampiony si očistíme, dobře omyjeme a osušíme.
    2. Do alobalu nalijeme olej, přidáme sójovou omáčku, papriku, sůl, pepř, citrónovou šťávu a zelenou bylinku.
    3. Houby zabalíme do alobalu s tou směsí.Můžeme to vyzkoušet is plastovým sáčkem, je to jen na vás.
    4. Houby necháme marinovat asi 30 minut až hodinu.
    5. Následně je napíchneme na kovové jehlice a dáme péct na gril. Pokud je budete péct v troubě, teplota by měla být 200 stupňů.
    6. Doba pečení 15 minut.
    7. Dobrou chuť.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor