Čtyřpatrový „nebeský“ dort bez vaření a bez pečení recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 1 porce
  • 0 minut
Tomáš, 12. 02. 2019

Pro 1 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Připravíme si formu na pečení (25 cm), jejíž dno vymažeme máslem nebo vyložíme pečícím papírem.
    2. Drcené sušenky smícháme s máslem, 2 lžícemi moučkového cukru a trochou mléka.
    3. Hmotu, která nám takto vznikne vtlačíme na dno dortové formy.
    4. Tvaroh rozmícháme s 2 lžícemi moučkového cukru a 1 bal. vanilkového cukru.
    5. Přimícháme i 200 ml ušlehané šlehačky.
    6. Z 500 ml mléka, 1. bal.vanilkového cukru a dvou balíčků pudingu bez vaření ušleháme hladký, hustý pudink.
    7. Zbylou šlehačku ušleháme s 1 lžící moučkového cukru.
    8. Na sušenkovou hmotu navrstvíme tvarohovou směs, pak vanilkový pudink a nakonec i šlehačku.
    9. Na vrch nastrouháme kaštanové pyré nebo čokoládu, vložíme do lednice na 2-3 hodiny a pak můžeme servírovat.