Chutné dušené maso v pohárech vydrží několik měsíců recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 13. 06. 2024

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Začněte, dobře opláchněte pod tekoucí vodou a vysušte je papírovými ubrousky.
    2. Můžeme oddělit maso (pokud existuje) a rozdělit ho na velké kusy o šířce 6 až 7 cm.
    3. Dejte je do hluboké misky, přidejte sůl a pepř dle chuti.Vše velmi opatrně promíchejte, aby každý kus dostal svou část soli a pepře, zakryjte víkem a nechte maso marinovat po dobu jedné hodiny.
    4. Skleněné nádoby jsou důležité pro správnou přípravu.
    5.  K tomu je třeba umýt a potom sterilizovat.
    6. Sterilizační plechovky pro konzervaci je možné provést různými způsoby, například vložte čisté, suché plechovky do mikrovlnné trouby po dobu 3 minut.
    7. Na dně každé džbánky, 1-2 listy bobule, kořeněné a poté mleté ​​maso pevně neuvádějte.
    8. Míra masa by měla být někde 2-3 cm pod okrajem nádoby, aby obsah nevytekl.
    9. Pro pojištění ze spodní části trouby položte plech na pečení a nalijte trochu vody.
    10. Banky pokrývají žehličkami, z nichž musíte nejprve odstranit těsnicí gumu a umístit do studené trouby.
    11. Předehřejte troubu na 250 stupňů.
    12. Když se maso vaří, snížíte teplotu na 150 stupňů po dobu 3 hodin. Maso musí být mdlé.
    13. Zatímco se maso vaří, nakrájejte tuk na malé kousky a vložte do pánve nebo do pekáče.
    14. Tepelné mazivo na nízké teplotě.
    15. Hotové maso nalít nahoře s roztaveným tukem.
    16. Získejte plechovky (nezapomeňte, že jsou horké).
    17. Vložte gumové pásky zpět do krytu.
    18. Nakládejte nádobí a položte sklenice nahoře a zabalte ručník, aby se úplně ochladil