Bílý chleba s tmavou kůrkou domácí Recept recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 15. 06. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Nejdříve si v malém množství vody s cukrem rozpustíme droždí. Poté co nám vznikne kvásek, přidáme i zbytek vody a po malých kouscích přidáváme i mouku.
    2. Pomocí lžíce vytvoříme ze směsi jednotnou hmotu.
    3. Nyní přikryjeme utěrkou a necháme 15 minut kynout. Mezitím si dáme předehřát troubu.
    4. Nyní si z těsta vytvarujeme bochník chleba, dáme ho na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v troubě po dobu 30 minut na 220 stupňů.
    5. Máme hotovo! Dobrou chuť!