Babiččin guláš před výplatou recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 1 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 25. 12. 2018

Pro 1 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Namočte fazole do studené vody a nechte ji stát alespoň 6-8 hodin. Pak omyjte, dejte do hrnce a zalijte dostatkem vody (vody by měla být 3x více, než fazolí). Vaříme doměkka, přičemž vodu oslím.
    2. Nakrájíme cibuli na drobno, mrkev na plátky, klobásku na větší kousky. Rajčata oloupeme a nakrájíme nadrobno.
    3. Cibuli orestujeme na oleji, přidáme mrkev a i klobásku. O 3 minuty později přidáme i rajčata a spolu restujeme, dokud se rajčata nerozvaří. .
    4. V případě, že je fazole hotová, jednoduše scedíme a přidáme na pánev – nezapomeneme přidat i bobkový list a koření. Podle potřeby přidáme rajský protlak rozředěný s trochou vody, pokud je směs příliš suchá a hutná. 15 minut povaříme a hotovo.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor