Potravina, která ZABRAŇUJE vzniku rakoviny prsu! Jezte ji každý den, vyplatí se to.

0
(0)

Dalibor , 30. 01. 2020

Ať se vám to líbí nebo ne, čísla často hrají proti nám. Podle statistik, rakovina prsu - nejčastější maligní onemocnění u žen (podle amerického Institutu pro výzkum rakoviny). Bohužel, toto onemocnění nelze předvídat, ohroženy jsou téměř všechny. Jak víte, účinné léky proti rakovině neexistují (bez ohledu na to, kolik pokusů bylo provedeno).

Ačkoli často hlavní příčinou rakoviny, se nazývá dědičnost, špatné stravovací návyky a sedavý způsob života také hraje velkou roli. Je dokázáno, že použití "správných" potravinna speciální cvičení pomohou občas  snížit riziko vzniku rakoviny  . Takže si prostě musíte zahrnout do svého jídelníčku i tento produkt. A teď, vysvětlíme, proč.

Rajčata

pravděpodobně nejvíce jednoduchý a chutný způsob, jak zlepšit svůj jídelníček. Přidání rajčatové omáčky na potraviny můžete výrazně zlepšit svůj zdravotní stav. Celý vtip je, že rajčata obsahují lykopen (jak to je přítomen v mnoha druzích červeného ovoce a určuje jejich barva). To je nejlepší antioxidant, který vylučuje volné radikály z těla.

Tip:  jíst rajčata bychom měli alespoň třikrát týdně (v surové formě, tak i ve formě kečupu a omáček).

 

👍 Tento návod je užitečný