Dá se to i bez operace: Takto přírodně vyléčíte cysty ledvin a vaječníků.

0
(0)

Dalibor , 28. 01. 2020

Cysty jsou nezhoubné útvary, které se vytvářejí na různých orgánech a způsobují několik komplikace, jako jsou bolesti, nepohodlí či sníženou funkci orgánů.

Nejčastějším řešením cyst je jejich operační odstranění, které však s sebou přináší vlastní rizika. Jde přece jen o významný zásah do těla.

Existuje však jeden recept, který dokáže časem přirozeným způsobem tělu pomoci, aby cysty odstranilo samo. Jeho základem jsou klíčky ze špaldy.

Jak fungují klíčky ze špaldy


Klíčky obsahují chlorofyl, který obohacuje krev o hemoglobin a tím zvyšuje její schopnost přenášet kyslík.

Lépe prokrvené tkáně se pak i snadněji regenerují.

Kromě toho, šťáva ze špaldových klíčků obsahuje přes 300 enzymů, včetně poměrně vzácných, které se v lidském těle nacházejí jen těsně po narození.

Postupem věku se jejich množství v důsledku stresu, špatné stravy a vlivů z prostředí v těle snižuje.

Pitím šťávy ze špaldových klíčků tak obnovujete původní regenerační sílu těla.

Navíc, tyto klíčky obsahují poměrně vysoké množství vitamínu B17. Jde o známý vitamín se silnými protinádorovými účinky, který funguje i na cysty.

Tuto však třeba poznamenat, že špaldové klíčky jsou účinně pouze tehdy, když se konzumují čerstvé nebo zmrazené. Po vaření totiž ztrácejí většinu svých prospěšných účinků.

No a tady už je recept pro odstranění cyst na vaječnících a ledvinách.


Recept


Budete potřebovat následující věci:

  • odšťavovač na klíčky
  • čerstvé klíčky ze špaldy (10 až 15 cm dlouhé)
  • formu na 72 ledových kockiek

Postup a použití

Odšťavněte klíčky, šťávu z nich rozlijte do formy na led a umístěte v mrazničce.

Na každý den budete potřebovat rozmrazit a vypít 1 kostku šťávy ze špaldových klíčků.

Jednoduše ji ráno vyberte z mrazáku, vložte do sklenice, nechte rozmrazit a pak ji přímo, nebo zředěnou s vodou vypijte.

Pokud chcete, můžete si každý den připravit i čerstvou šťávu, bude to však časově a pracné náročnější.

Budete totiž muset vždy rozebírat a mýt odšťavňovat. Proto je jednodušší si připravit šťávu na několik dní dopředu.