Zaručeně nejrychlejší způsob, jak při dně odstranit z kloubů kyselinu močovou a nepříjemné bolesti ihned zastavit!

0
(0)

Tomáš , 25. 02. 2019

Dna je zdravotní problém lidí, kteří mají problémy s trávením, když kyselina močová neodchází z těla. Pak se hromadí v kloubech a krystalizuje. To způsobuje velmi nepříjemnou bolest.

Dna

Dalšími příznaky dny jsou silné otoky, ztuhlost kloubů a, jak jsme již uvedli, někdy přímo nesnesitelnou bolestí.
Špatný odtok kyseliny močové z těla je způsoben nedostatečnou aktivitou jater, která metabolizuje kyselinu močovou na močovinu a ledviny, které pak močí odstraní kyselinu z těla.
Tradiční léky jsou zaměřeny na potlačení bolesti a otoku, ale nevyřeší původní problém. Po demontáži se bolest vrátí k ještě větší síle.
Existuje však několik přírodních způsobů, jak stimulovat vylučování kyseliny močové z těla, podporovat regeneraci kloubů a úlevu od bolesti.

Zbavte se kyseliny močové a bolesti co nejrychleji

Všechny přirozené metody pracují do určité míry, ale někdy jejich účinky mohou být pomalé. Získáte nejlepší a rychlý výsledek, když je kombinujete.
Takto napadnete onemocnění z několika stran ve stejnou dobu.
Budete se soustředit také na potlačení zánětu, snížení bolesti, podporu funkce jater nebo neutralizace tělesných kyselin.
Jediným principem je, že je nepoužíváte současně, protože se mohou navzájem neutralizovat – například pokud jste použili citronovou šťávu (kyselinu) se sodou (základnou) okamžitě.

6 přírodních ošetření DNY

Bicarbona Soda – Mix 1/2 lžičky sódy na pečení v 3 dl čisté vody a vypijte ji. Vezměte 1 až 2 krát denně. Bikarbonát sodný je alkalický a pomáhá neutralizovat kyselinu močovou v těle.

Citronová šťáva – tato šťáva zabraňuje tvorbě krystalů kyseliny močové v kloubech. Pijte 1 denně sklenici vody jednou citronovou šťávou. Nejlepší je pít ráno po probuzení.

Jablečný jablečný ocet – obsahuje kyselinu jablečnou, která je skvělá pro obnovení rovnováhy pH v těle. Kromě toho kyselina jablečná rozpouští krystaly kyseliny močové a stimuluje její uvolňování z těla. Ve 2 dl čisté vodě rozdělte 1 čajovou lžičku jablečného octa a pijte 2 krát denně.

Kurkuma je vynikající bylina, která potlačuje záněty a snižuje bolest. Navíc přispívá k ledvinám a játrem a zabraňuje infekcí v oblastech s poškozenými tkáněmi. Vezměte 1 až 2 čajové lžičky práškové kurkumy přidané do jídla nebo nápojů denně.

Ananas – toto ovoce obsahuje enzym bromelain se silnými protizánětlivými a léčebnými vlastnostmi. Rovněž výrazně potlačuje bolest. Vezměte 100 až 200 gramů čerstvého ananasu nebo džusu denně.

Lněné semínko- tato semena mají různé léčebné vlastnosti. Jedním z nich je snížení hladiny kyseliny močové v krvi. Vezměte 1 až 2 polévkové lžíce mletých semen denně.

Závěr

Kromě výše uvedených přírodních látek by některé zvyky životního stylu měly být změněny při léčbě dnů. Jezte více ovoce a zeleniny organické kvality, celé zrno a ryby.
Nezapomeňte na dostatečné pití po celý den. Tak bude tělo mnohem jednodušší a rychleji se zbavit toxinů.