Tento zázračný elixír mi pomohl vrátit můj zhoršující se zrak. Má opravdu pozitivní účinky, tak ho zkuste i vy.

0
(0)

Dalibor , 06. 04. 2021

Trápí vás s postupem vašeho věku zhoršení vašeho zraku? Pak bude potřeba sehnat nové dioptrické brýle nebo kontaktní čočky. Pokud ale nechcete, aby se váš zrak zhoršoval postupně dál, je nutné podstoupit pár kroků, díky kterým zhoršení zpomalíte nebo úplně zastavíte. Vyzkoušejte osvědčený šafrán.

Šafrán je známým kořením díky svému nedostatku a vzácnosti. Víte ale, jaké pozitivní účinky může přinést vašemu zdraví? Vedle zraku vám šafrán pomůže i v dalších formách zdraví, možná budete i překvapeni. Zařaďte šafrán do vašeho jídelníčku například formou čaje.

Pozitivní účinky šafránu

Pokud jste ještě nikdy neslyšeli o léčivých účincích šafránu, pak budete překvapeni. Pomáhá při podpoře vylučování žaludečních šťáv a vrací normální funkci celému trávicímu traktu. Pomůže vám také v případě potřeby snížit hladinu krevních tuků nebo cholesterolu. Při potížích s křečemi ve svalech vám šafrán pomůže s úlevou od problémů.

Ochutnejte šafránový čaj

Tento vzácný a exotický druh koření již v dnešní době lehce seženete i na českém trhu. Pomůže vám při poškození zraku nebo postupném zhoršování očí. Pro podporu zraku si uvařte šafránový čaj. K přípravě čaje vám stačí:

  • 1 gram šafránu
  • 1 sklenice vody

Vodu přiveďte k varu a zalijte s ní jeden gram šafránu. Pro sladší chuť můžete přidat sirup nebo lžičku medu. Tento šafránový likér nepijte najednou, to by vám mohlo způsobit bolest hlavy nebo nevolnost a slabost. Nechte vychladit a konzumujte pravidelně tři lžičky každý den. Zlepšení vašeho zraku začnete pozorovat asi po měsíci.

Šafrán navodí krásné chvíle romantiky

Šafrán patří mezi přírodní afrodiziakum, které se pro podporu libida doporučuje již stovky let. Pomáhá také pro zlepšení krevního oběhu nebo má funkci vyčistit krev.