Každý den si dělám tento "elixír´". Už se necítím unavená, mám plno energie a můj metabolismus opět správně funguje.

0
(0)

Dalibor , 12. 05. 2021

V přírodě existuje mnoho bylin, ovoce a zeleniny, díky kterým můžete podpořit vaše zdraví. Jestliže potřebujete doplnit mnoho vitamínu, podpořit imunitu a odehnat veškeré případné nemoci, pak bude tento nápoj tou správnou volbou.

Tři zázračné ingredience

Chcete podpořit své zdraví? Připravte si nápoj z červené řepy, mrkve a jablka. Tyto tři ingredience vám totiž dodají veškeré důležité vitamíny i minerály, které vaše zdraví ocení. V mixéru rozmixujte všechny tři ingredience nakrájené na malé kostky. Výslednou kaši sceďte přes jemné síto do sklenice. Vznikne vám výborný a osvěžující džus.

Díky skvělé kombinaci dvou druhů zeleniny a jednoho druhu ovoce získáte komplexní dávku důležitých živin, minerálů i vitamínů. Toto složení dokonce skvěle zvládá zabránit vývoji všem nádorovým buňkám, a tak se může jednat o skvělou prevenci proti rakovině.

Pozitivní účinky na lidské zdraví

Pokud chcete znát veškeré pozitivní účinky tohoto blahodárného nápoje, pak zbystřete. Neodmyslitelně mezi ně patří skvělý vliv na funkci srdce a cév. Pomáhá při redukci tělesné hmotnosti a dobře stimuluje trávicí systém. Díky skvělé sestavě živin podporuje vylučování všech toxinů z těla a pomáhá při chronických zácpách. Tyto příznivé účinky jsou krátkodobé, proto lékaři doporučují konzumovat tento nápoj pravidelně.

Co zvládne červená řepa?

Červená řepa toho zvládne ve vašem těle ještě o mnoho víc. Vedle již zmíněných pozitivních účinků dokáže vytvořit další vazivové tkáně, je proto velmi dobrým pomocníkem po úrazech končetin. Vedle tkání posiluje také kosti i samotnou kůži. Je prospěšná pro mozek a jeho buňky, proto často pomáhá pro lepší soustředění.

Pokud tedy chcete své zdraví podpořit, zbavit se detoxikací všech škodlivých látek v těle a posílit svou imunitu, pak bude nápoj z těchto tří ingrediencí tou nejlepší volbou.