Vzala hygienickou vložku a rozstřihala na několik proužků. I takto se dá totiž skvěle využít.

0
(0)

Dalibor , 23. 02. 2021

Dámská hygienická vložka není pouze pro dámské osazenstvo. Každá ženy by měla znát tento snadný trik. Stačí jen dámskou vložku nakrájet na menší kousky a využít ji způsoby, na které byste možná ani nepřišli!

Spousta lidí netuší, jak se dají hygienické vložky použít

Pokud vás trápí zpocené nohy, vložky budou fungovat jako čisticí podložky. Jednoduše vezměte vložku, dejte ji do boty nebo pantofle, a jakmile se je promočíte, můžete je snadno vyměnit. Tato metoda je jednoduchá, a hlavně ji můžete využít pokaždé, když budete potřebovat.

Dalším tipem je vložit kousek hygienické vložky například pod čelenku, když jdete běhat. Tuto metodu vymyslet slavný fitness trenér, který tuto možnost vyzkoušel a zjistit, že vložka skvěle absorbuje pot. Vložku můžete použít také na krvácející ránu, která zrovna nejde nebo ji nemůžete obvázat obvazem. Vložka je savá a je to hygienické řešení. Vložku si můžete nastříhat podle potřeby a zalepit jen postiženou část.

Vložku můžete použít i do podprsenky

Mnoho maminek, které kojí, může trápit únik mléka z prsou. Po nějaké dobé se mléko dostane i skrz podprsenku a neštěstí je na světě. Ačkoliv k tomuto účelu slouží vložky do podprsenky (vybrat si můžete látkové nebo jednorázové), skvěle poslouží také hygienická vložka, kterou si nastříháte podle potřeby a pokud se nasákne, snadno ji vyměníte. Navíc si kousky vložky můžete vložit do kabelky a mít je hned při ruce.

Stejně jako zpocené nohy mohou lidi trápit zpocená podpaží. Po stresujícím a náročném dni si s potem neporadí ani nejlepší antiperspirant. Pokud nemáte možnost vlézt pod sprchu, pomůže vám dámská vložka, kterou si podpaží osvěžíte. Dejte ji tak, aby absorpční část přiléhala k podpaží. Stejně jako u předchozích tipů, i tady vložku jednoduše vyměníte za jiný kousek.

Moderní hygienické vložky mají skvělou absorpční schopnost a jsou velmi tenké, takže nebudou vidět ani v podprsence, ani v podpaží a v botách vás nebudou tlačit.