Co vám tělo chce říct pokud se budíte mezi 1:00 až 5:00? Každý čas probuzení něco znamená

0
(0)

Tomáš , 11. 06. 2019

Spánek přináší lidskému tělu velmi blahodárné účinky. V mnoha kulturách a náboženstvím je spojován s mnohými vlivy běžného života. Člověk během spánku cíti úlevu, klid, ale také vybrace a naskakuje nám husí kůže, pokud pocítíme nějaký signál. 

Spánek

Spánek má v křesťanském světe podobu takové očisty. Sny, které se nám zdají během spánku jsou vysvětlovány jako komunikace se samotným Bohem. 

Východní kultury věří, že během spánku tělem prochází silná energie. Energie do těla proudí skrze body, které jsou spojovány s určitými částmi těla. 

Díky tomu můžeme zjistit, co nám tělo chce říct probuzením urpostřed noci.

Stres

21:00 - 23:00

Toto je pro mnoho z nás nejčastější dobou na usínání. Mnohým lidem nejde pořádně usnout a to je způsobeno stresem pocházejícím z každodenního života. Pokud vám tedy usnutí dělá problém, je to pravděpodobně způsobeno silným stresem a úzkostí.

City

23:00 - 1:00

V tomto čase spánku býva nejaktivnější žlučník. S žlučníkem sjou spojovány problémy s city. Pokud se tedy v tuto dobu budíte, měli byste se zaměřit na emocionální prožitky a na to, co vás trápí. 

Hněv

1:00 - 3:00

Orgánem, který je v plné funkci v této době jsou játra. Pokud vám v tuto dobu nejde příjemně spát, nejspíš vás trápí určitý hněv, který si nechceme smai před sebou přiznat.

Kontakt s něčím nadpřirozeným

3:00 - 5:00

V tuto chvíli nastaruje svou aktivitu podvědomí. Pokud se tedy v tuto chvíli vzbudíte, znamená to, že se s vámi pokouší vzbudit určité nadpřirozeno. 

Emoce

5:00 - 7:00

V tuto dobu začínají pracovat střeva. Střeva nám údajně napomáhají rozpoznat dobro a zlo. Pokud tedy se v tuto dobu budíte, dochází k určité nerovnováze ve střevech a to značí určitou zlost, závist a zablokovanost. 

Závěr

Pokud vás tedy trápí jakékoliv takové rpoblémy se spánkem, než se pustíte do užívání chemických léků, vypozorujte, co vám tělo chce sdělit.