Část kuřete, kterou by ženy neměly nikdy konzumovat! Hrozí zdravotní následky

0
(0)

Tomáš , 02. 02. 2019

Je podstatné, abyste věděli, že tento příběh ze života je skutečný. Jde o velmi citlivou situaci a proto si autor žádal zůstat anonymní. Co strašlivého se stalo?

Kuřecí křídla

Kuře a kuřecí maso je přece potravina, kterou každý den jí mnoho z nás. Čeho se tedy máme bát?
Tento pár si kvůli obyčejnému obědu zažil něco strašného.

Příběh

“Moje přítelkyně nedávno zaznamenala růst v jejím lůně a podstoupil operaci na odstranění cysty. Odstraněná cysta byla naplněna tmavou barvou krve. Myslela si, že se po zákroku zotaví, ale byla velmi špatná. Udělal se relaps po několika měsících po operaci. Zašla k jejímu gynekologovi ke konzultaci. Během konzultace se lékař zeptal na otázku, která ji zmátla. Zeptal se, jestli často konzumuje kuřecí křídla a ona odpověděla ano a přemýšlela, jak věděl o jejích stravovacích návycích. ”

Steroidy

Mnoho odborníků po celém světě tvrdí, že kuřata jsou injektována steroidy, aby urychlily jejich růst tak, aby bylo možné uspokojit potřeby této společnosti. Tato potřeba není jiná než potřeba potravy.
Kuřata jsou injektována steroidy na krku nebo křídla. Proto, v těchto částech kuřat, že nejvyšší koncentrace steroidů.

Účinek pro tělo

Měli byste také vědět, že tyto steroidy mají hrozivý účinek na tělo, protože zrychlují růst. Má ještě nebezpečnější vliv na ženy, protože způsobí změny ve vašich hormonech, což vede k tomu, že ženy jsou náchylnější k růstu cyst v děloze a prsou.