8 činností, které dělají ženy během menstruace. Děláte tyto věci taky?

4.1
(56)

Tomáš , 17. 06. 2019

Každá žena musí díky přírodě několik dní někdy až doslova trpět a překonat období menstruace. I přesto, že menstruace není příjemnou fází měsíce pro žádnou ženu, patří k symbolům žen. Ženu čekají bolesti, změny nálad, zvýšená citlivost a často podrážděnost. 

Období menstruace

Dámy prostě během tohoto cyklu nejsou ve stavu jako zbytek dní v měsíci. Naštěstí každá dáma zvládne menstruační období překonat. Jsou ženy, které zahánějí špatnou náladu a bolest sladkostmi a zmrzlinou a jsou ženy, které tyto dny propláčou. 
Dnes vám představíme 8 věcí, které mnoho žen dělá během dnů menstruace. 

Zásoby tamponů a vložek

Nákup těchto propriet musí probíhat každý měsíc, pokud si žena naráz nenakoupí zásobu na budoucí měsíce. Tento nákup se ale stává velmi nepříjemným, pokud se u kasy nachází pohledný muž, který se těchto propriet na pokladně všimne. Každá žena před těmito pohledy utíká.

Nepřetržitá kontrola

Během těchto dní se každá žena velmi opatrně zvedá ze židle nebo lavičky.  Neustále kontrolují své pozadí, aby si mohly být jisté, že nedošlo k nečekané nehodě. 
Pokud v těchto dnech tráví čas se svou kamarádku, kamarádka má funkci informovatele a hlídače toho, zda k nehodě právě nedošlo.

Změny nálad

Každá dáma se setkává s obdobím, během jejího cyklu, kdy se její stav mysli mění 100 krát každý den. Opravdu, i ta nejradostnější žena je smutná, křičící a plačící dáma, která potřebuje podporu.

Toaleta

Pokud je v těchto dnech žena na místě, kde je toaleta, odskakuje na toaletu takřka neustále, aby kontrolovala své tělo. 

Nehoda

Žádná ženy se nechtěné nehodě prostě nevyhne. Nejvíce hroznou hroznou věcí je okamžik, kdy je dáma v očích veřejnosti nebo na rušném místě. Nastanou chvíle, kdy se dáma cítí opravdu ponížená.

Pohodlí

Každá dáma si během svého období obléká vše, v čem se cítí spokojeně. Jakmile se jedná o jakoukoliv šanci, že si na sebe obléknou spodní prádlo, které si jinak oblékají dvanáctileté holčičky pod šaty, využijí tuto šanci. Je důležité, aby se dáma cítila dobře během tohoto období.

Tmavé oblečení

Ať je venku zima nebo léto, během menstruačního cyklu každá žena sahá po tmavém oblečení a to nejlépe zcela černým. Bílé kalhoty nepřipadají několik dní v úvahu.

Sport a aktivity

Veškerá akce, kterou má ráda daná dáma, musí jít do pozadí. Ženy během tohoto období nemá ani myšlenky na běhání, či nějaký sport. Nejsou myšlenky ani na to, jít do solaria. Všechny aktivity jsou vyměněny za ležení na gauči.