20 druhů bolesti v lidském těle, jejichž příčinou jsou emoce nikoliv choroby

0
(0)

Tomáš , 04. 06. 2019

Studie ukazují, že bolest v těle není vždy spojena s fyzickými zraněními. Příčiny se totiž nejednou spojují s našimi emocionálními problémy. Bohužel, životní styl plný špatných návyků je příčinou mnoha nemocí.

Fyzické bolesti v těle

Nabízíme vám 20 druhů fyzické bolesti, které mohou být spojeny s emocionálním stavem. To vám pomůže pochopit a zlepšit různé aspekty vašeho života.

Bolest hlavy

Trpíte v důsledku nepříjemných rozhodnutí. Dopřejte si trochu času na přemýšlení a pokuste se vyřešit tento problém. Tak či onak, bolest hlavy není žádná legrace.

Bolest svalů

Je pro vás velmi těžké procházet životem, proto musíte analyzovat to, co děláte špatně a proč vás strach omezuje.

Bolest v krku

Nedokážete odpustit. Zamyslete se nad tím, co máte rádi nejen na sobě ale i na jiných, snažte se postavit na místo jiné osoby, nebo se naučte na to vůbec nemyslet. Tím, že se neustále rozčilujete, ubližujete sobě i vašemu tělu. Takové mučení vám za to určitě nestojí!

Bolesti dásní

Tato bolest se také spojuje s bolestmi hlavy. Nedokážete se rozhodnout, nebo si něčím nejste jistý. Pokuste se rozhodnout, co je pro vás důležité: určitě si své priority.

Bolest v ramenou

Tato bolest je spojena s velkým emocionálním zatížením - nesete na sobě břemeno někoho jiného. Musíte se zaměřit na svůj život a neměli byste se zabývat problémy jiných lidí. Alespoň ne v takovém velkém množství!

Bolest břicha

Tento typ bolesti souvisí s tím, jak "trávíte" svůj život. Dopřejte si více času a odpočinku. Ostatní věci mohou počkat.

Bolest v horní části zad

Necítíte citovou oporu, necítíte se být milováni nebo cenní. Zbavte se lidí, kteří vás ve svém životě nepotřebují. Nebojte se - pak si uvědomíte, že je to jen pro vaše dobro.

Bolest v dolní části zad

To znamená, že máte mnoho finančních starostí, proto si musíte udělat jasný plán, aby byly vaše finance v pořádku.

Bolest kříže a kostrče

Utíkáte od situací, kterým byste měli čelit co nejdříve.

Bolest loktů

Bráníte se změnám, které se vyskytují ve vašem životě. Mohou být pro vás opravdu velmi užitečné - pokračujte v tom, co máte rádi. To vám pomůže mít jasnější mysl.

Bolest v rukou

Jste zodpovědní za jinou osobu. Analyzujte situaci a zeptejte se sami sebe: "Proč nosím něco, co mi ani nepatří?"

Bolest v zápěstích

Nedokážete dosáhnout to, co chcete. Snažte se zariskovat a nedělejte si z budoucnosti velké obavy.

Bolest v bedrech

Je to způsobeno tím, jak zacházíte s lidmi. Měli byste častěji komunikovat se svou rodinou a přáteli, abyste s nimi udrželi toto jedinečné spojení.

Bolest kloubů

Tato bolest je spojena s nedostatkem změn a náklonnosti. Měli byste se otevřít novým myšlenkám, zkušenostem a získat užitečné ponaučení ze života.

Bolest kolen

To znamená, že se příliš přeceňuje. Musíte se naučit objektivně posoudit své schopnosti.

Bolest zubů

Nesouhlasíte s vaší pozicí v životě. Pamatujte, že každá mince má dvě strany. Možná právě to vás přivedlo tam, kde jste.

Bolest způsobující únavu

To znamená, že se odmítáte posunout dopředu.
Musíte se odvážit žít s novými zážitky a nedovolit strachu, aby vám zabránilo dělat to, co chcete.

Bolest v kotnících

Nemáte dostatek času na svůj romantický život.
Uspořádejte si svůj čas tak, abyste tuto oblast svého života nezanedbávali. Kromě toho, nemusíte pracovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Bolest v nohách

Tato bolest je spojena s depresí. Nezáleží na tom, jak těžký je váš život, nevzdávejte se! Bojujte až do konce a dokažte okolnostem, že jste silnější.

Bolest chodidel

Bojíte se opustit komfortní zónu. Snažte se alespoň někdy následovat svůj instinkt a nebojte se riskovat! Bez nových pozitivních emocí není život životem!