Uznávaná biochemička věří, že za všechny zdánlivě nevyléčitelné nemoci si zodpovídáme my sami

0
(0)

Dalibor , 06. 05. 2024

Lidová léčitelka Marwa Khanyan, původně biochemička, má z praxe 45 leté odborné zkušenosti. Tato uznávaná biochemička věří, že za všechny zdánlivě nevyléčitelné nemoci, jako jsou rakovina, cukrovka, vysoký krevní tlak si zodpovídáme my sami. Ptáte se jak? Tak čtěte dál ...

Očista od toxinů

Podle Marwa je základem medicínských teorií biochemie. Biochemie studuje metabolismus, který je zase základem všech procesů v našem těle. Marwa biochemii slaví ve všech svých přednáškách. Věří, že biochemii by měl znát každý rozumný člověk, tak jako základy matematiky, či fyziky. Jelikož ji však neznají, nerozumějí ani tomu, co dělají špatně.

Všechny biochemické objevy podle Marwa leží v laboratořích, což je fatální chybou. Tvrdí, že lidé by se měli naučit stavět svůj životní styl na materiálech, které jsou pro tento účel vyvinuté. Jednoduše řečeno - měli bychom jíst to, co nám dala příroda.

"Moderní medicína léčí pouze příznaky" , přesvědčuje své příznivce Marwa . O své teorií píše v knize Environmentální medicína: Cesta budoucí civilizace. V knize mluví například o tom, že žádný lékař neřekne ženě nemocné na rakovinu prsu možný původ z minulosti. Pokud měla jako dítě častou anginu pectoris, viník je odhalen. Podle autorky knihy bychom měli myslet a analyzovat mnoho dětských nemocí, které jsou s největší pravděpodobností příčinou našich pozdějších starostí.

Nemoci jdou ze střeva

"Smrt přichází ze střeva", ohání se Marwa s argumentem, že kdyby lidé více praktikovali očistu střev, žili by déle zdraví a spokojeni. Čím je totiž člověk starší, tím větší nečistoty se ve střevě hromadí. Odmítá tvrzení, že proplachem střev si lidé mohou zničit střevní mikroflóru. Podle ní je možné zničit mikroflóru, ale jen tu patogenní, hnilobou. Podle ní i moderní medicína nabízí řadu prostředků k tomu určených a jsou bezpečné.

Dobré a špatné jídlo

Jídlo bylo kdysi podle Marwa pro člověka velkým požehnáním. V současnosti se však o zdravých potravinách ani nedá mluvit. " Dnes je jídlo velké zlo. Je to trestný čin ", rozhořčuje se Marwa . Děti ve školkách jsou často nemocné, protože nedostávají plnohodnotné potraviny. Například ve Švýcarsku dostávají děti saláty, ovoce, či čaj s medem. Léčitelka je přesvědčena, že všechno zlo civilizačních chorob je spojeno s nekvalitní stravou. Podle ní bychom měli jíst co nejvíce potravin v syrovém stavu - především ovoce a zeleninu.

Ať už je pravda kdekoliv, zkušená Marwa má pravdu přinejmenším v tom, že naše střeva zanášíme jedy a toxiny z kupovaných potravin, které jsou doslova vyrobeny z umělých éček, barviv a různých tělu nevlastních látek.

Nezapomeňte článek sdílet i s vašimi přáteli na facebooku!