MUDr. Ján Miklánek: Pití kávy s mlékem napomáhá vzniku rakoviny!

0
(0)

Dalibor , 06. 05. 2024

Nesměl jsem o tom psát, protože by to vzbudilo paniku mezi českým i Slovenské lidem! Betalactoglobulin - nacházející se v kravském mléce - se s kofeinem navazuje na sloučeninu, která dráždí sliznici tlustého střeva a napomáhá k vzniku - RAKOVINY v této lokalitě !!! Proto jsme na světě jedni z nejvíce postižených rakovinu tlustého střeva a konečníku.

Pošlete - řekněte to tedy všem známým, na kterých vám záleží! Silně varující lékařské a biologické vysvětlení PROČ!

Proč tomu tak je?

Kombinace černé kávy a tuku z mléka, smetany, atd. totiž na celé naše tělo nepůsobí ani trochu příznivě !!! Působí totiž velmi špatně na dvanáctník - (čili duodenum), který pak v křečích stáhne své hladké svalstvo a následně začne vyřazovat z provozu slinivku břišní. Dále pak zablokuje i celý žlučník.

Žlučník je vlastně zásobní skladiště žluči v našem organismu. Žluč se má samočinně do trávicí soustavy uvolňovat pokaždé, když sníme cokoli mastné, aby přijatý tuk byl pro správné následné strávení předem dostatečně emulgovaný.

Pokud nám ale žlučník z jakéhokoliv důvodu řádně nefunguje, máme zaděláno na mnohé další zdravotní problémy označované dnes za běžné civilizační choroby.

Projevy

Snad největším problémem je nulová osvěta, že se toto opravdu varující vědecké poznání zpravidla dozvídáme, až když už máme 70 let a v průběhu předešlých padesáti let jsme oblíbenou kávu tak rádi popíjeli právě s mlékem či smetanou, protože jen tak nám to chutnalo a obchody jsou toho doslova plné.

Křeče a bolesti se po čase objevují i ​​v oblasti bederní páteře, kdy chronický nedostatek žluči ve střevech způsobuje až bolestivou zácpu. Žluč, která se nedostane do dvanáctníku, se usazuje s výraznou bolestí právě při vyústění žlučníku a tam se nejdříve tvoří žlučový písek.

Další potíže, které se mohou objevit

Samozřejmě se později mohou vytvářet opravdu velké a životu nebezpečné žlučové kameny, které nakonec žlučník úplně ucpou. Z čínské medicíny se dozvídáme, že Meridiánová spojnice nemocného žlučníku prochází všemi velkými klouby našeho organismu (kyčle, ramena, kolena) a způsobuje jejich silné bolesti, až chronickou nehybnost.

Chybějící slinivkových šťávy způsobují ve střevech velmi silné nadýmání - (meteorismus). Aktivován žaludeční šťávy vracející se žlučí pak silně poškozují už i samotný slinivku a právě tak potom vzniká stále se rozmáhající cukrovka - (diabetes mellitus).

Co je ve své podstatě jen velmi málo nebo zcela nefunkční pankreas, protože se v něm následkem prodělaných poleptání žaludeční kyselinou a následných zánětů již netvoří v patřičném množství, nebo vůbec, velmi důležitý hormon - inzulín.

Závěr

Káva navíc obsahuje velké množství agresivní kyseliny šťavelové. Když ledviny tuto látku nestačí dostatečně rychle vylučovat prostřednictvím moči, pak se snadno vytvoří z přítomných krystalků kyseliny šťavelové nejdříve močový písek. Později se ale vytvářejí také obrovské, vysoce bolestivé a zároveň i rizikové močové kameny.

Pokud je totiž v našem organismu neustále přítomny příliš velké množství kyseliny šťavelové, přes tlusté střevo se následně vstřebává zpět do těla a usazuje se i do kloubů a svalů. Dochází tak k silným bolestem (vnímaných hlavně v noci) jako v oblasti páteře, tak v oblasti velkých kloubů.

Tímto způsobem vzniká i velmi podobné, vysoce bolestivé a pohyb omezující onemocnění, jako je dna !!! Pokud tedy alespoň trochu myslíte na své pozdější zdraví, popíjejte svou oblíbenou kávičku zásadně bez mléka či smetany a jen v malém množství! S ní, nebo hned po ní si už zásadně nikdy nedopřávejte šlehačku, či dokonce nějaké vysoce kalorické, tedy zejména silně omaštěné zákusky či koláčky ...