Muž dal opravit auto do servisu, palubní kamera natočila neuvěřitelné chování zaměstnanců servisu

0
(0)

Dalibor , 24. 04. 2024

Pokud necháte auto zaparkovat hotelovým personálem nebo například letištními parkovacími službami, důvěřujete jim. A více než jednou byla tato důvěra zneužita nosiči nebo zaměstnanci letiště. Auta se poté vrátila s desítkami nebo dokonce stovkami kilometrů navíc. Takže v lepších případech. Někdy se auto vrátilo havarované, někdy dokonce připravené k sešrotování. V každém případě důvěřujete také autoservisům, kde necháte své auto opravit.

Ford Mustang GT 2016

To si také uvědomil Američan Suhail Sood, který nechal upravit geometrii svého Mustangu GT autorizovaným servisním střediskem Jersey City ve městě Ford Steven. Než budeme podrobně psát o tom, co se stalo s Mustangem, představme si základní vlastnosti tohoto pohledného Američana z roku 2016:

Motor: pětilitrový zážehový osmiválec s výkonem 435 koní
Zrychlení z 0 na 100 km / h: 4,4 s
Maximální rychlost: elektronicky omezena na 265 km / h
Kombinovaná spotřeba: 16,4 l / 100 km

Co se stane, když se nebudete dívat

Majitel tohoto Mustangu nechal ve svém autě kameru, kterou si pracovníci autoservisu bohužel nevšimli. Údržba vozu trvala nečekaně dlouho, a tak se Sood rozhodl zkontrolovat záznam z kamery a zjistit, zda existuje důvod pro toto zpoždění. A k velkému překvapení majitele automobilu kamera vlastně zaznamenala, proč služba trvala tak dlouho. Příčina však byla úplně jiná, než byste čekali.

Mechanici vyrazili s Mustangem na výlet. A nejen jakýkoli jiný, rozhodně to nebyla obyčejná testovací jízda. Test tedy… Mechanici projížděli úzkými ulicemi města dvojnásobnou rychlostí, než je povoleno, a jeli po úseku s limitem 25 mil za hodinu přesně padesát. A to není vše, kamera také zaznamenala rychlost 75 mil za hodinu, dokonce trojnásobek rychlostního limitu. A vzhledem k chování mechaniky je jisté, že to nebyla výjimečná jízda.

VIDEO