Toto je nová nejkrásnější žena je mladá Izraelka. Pohled na ní je pastva pro oči

0
(0)

Dalibor , 24. 04. 2024

TC Candler každoročně vydává seznam 100 nejkrásnějších žen na světě. Izraelská modelka a vojačka Yael Shelbia (19) se letos usadila na vrcholu a stala se nejkrásnější ženou na světě pro rok 2022.

Pohled na ni je skutečnou pastvou pro oči

V tuto chvíli je Yael Shelbia ve službách izraelského letectva, ale stále si našla čas poděkovat jí za titul nejkrásnější ženy na světě. „Opravdu si toho vážím. Nikdy jsem nebyla v ničem první, je to skvělý pocit,“ řekla v amerických televizních novinách na kanálu 12.

Yael Air Force je vstřícný a ponechává mu dostatek času na létání k fotografování kampaní, nabídky na spolupráci se známými značkami se začaly po zveřejnění seznamu rychle množit.

Mluvčí TC Candler v oficiálním prohlášení uvedl, že žebříček není sestaven podle popularity žen a jejich postava v něm nehraje žádnou roli. Porota sleduje krásu obličeje, eleganci, důstojnost a originalitu.

Yael bude navždy figurovat v análech ženské krásy jako herečka, modelka a vítězka akce zábavního webu TC Candler. Kromě osobností jako Michelle Pfeiffer, Sophie Marceau, Nicole Kidman nebo Natalie Portman.

Ten, kdo sleduje hlasování TC Candlera, není neznámý pod jménem Yael Shelbia

V roce 2020 skončila třetí, v příštím roce druhá a v roce 2022 zvítězila.

Pokud jde o herectví, v roce 2019 byla obsazena do své debutové herecké role v televizním seriálu o izraelském Palmachovi.

Skandál

Ihned po zveřejnění žebříčku se na webových stránkách Times of Israel objevila zpráva o jejím partnerovi, se kterým chodí od roku 2019. Je synem milionářského podnikatele Sumnera Redstona.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Yael Shelbia (@yaelshelbia)

Podle New York Post měl být 35letý Brandon Corff deportován z Izraele loni v srpnu poté, co během návštěvy své přítelkyně porušil karanténu v rámci protikoronových opatření.