Dokonalý trik, který vás nikdy nezklame. Dejte mokrý ručník na parapet a uvidíte, co se stane

0
(0)

Tomáš , 16. 06. 2019

Rostoucí teploty nad 30 stupňů jsou neuvěřitelně příjemné v případě, že budete tyto dny trávit na pobřeží u vody, nebo ochlazovat se na zahradě v bazénu. Letní teplo je však v případě, že jste zavření ve svém domově, skutečně nesnesitelné. Zejména jednotlivci žijící v horních patrech nebo ti, jejichž sluneční paprsky směřují k oknu prakticky po celý den, přemýšlejí o tom, jak teplotu snížit. I v atkovém případě máme prov ás účinný způsob, jak si žití v tomto horku zpříjemnit.

Horké počasí a vysoké teploty

Ne každý člověk má šanci přispět velkým množstvím peněz na chlazení, takže si musíme poradit domácími triky.
Rozlučte se s bolestnými teplotami a oceníte příjemný noční odpočinek.

Chladný vzduch

Asi každému z nás toto nejprve příjemné horko začne po chvíli vadit a začínáme být zoufalí z toho, jak díky horku nemůžete usnout a celou noc se nepříjemně potíme.

Jak snížit teplotu?

Měli byste jednoduše vložit polštář do mrazicího boxu nebo do chladničky a v případě, že nemáte dostatek místa, stačí, abyste takto zchladili povlak.

Dokonce i mokrý ručník vám může během večera významně pomoci. Budete se cítit příjemně  chlazení. Absorbujte utěrku nejchladnější vodou a umístěte ji na parapet pod otevřeným oknem. Rozložte ji po šířce okna.

V případě, že vlastníte ventilátor, víte, že ani ten často nedokáže výrazně pomoci. Ventilátor pouze rozžene horký vzduch po msítnosti, ale nijak ho neochladí. 

Stačí však k ventilátoru přidat malého asistenta a jste ušetřeni pocení a horkého vzduchu. Před ventilátorumístěte malou misku naloženou ledem, aby mohla rozfoukat chlad po místnosti

Další tipy

Dopřejte si sprchu před spaním, ale teplou vodu nahraďte chladnou vodou. Nejen, že si své tělo zchladíte, ale budete lépe odpočívat.

Než se vydáte do postele, vypněte kolem sebe všechny přístroje spotřebovávající elektriku, protože tyto přístroje vydávají do místnosti přebytečné teplo.

Asi se budete dost divit, když vám proadíme nasadit si ponožky na spaní, když je takové horko. My váma le poradíme nasadit si vychlazené ponožky z lednice.