Tento lékař z Barkley tvrdí, že lidé neumírají vinnou rakoviny, ale samotné léčby

4.6
(42)

Tomáš , 22. 07. 2019

Dr. Jones je velmi uznávaný specialista z Barkley. Jones tvrdí, že jednotlivci, kteří trpí rakovinou, ale neprojdou chemoterapií, žijí cca o 12 a půl roku déle než ti, kteří léčbou prošli.Současné poznatky ukazují, že u 1 z 2 mužů a u 1 ze 3 žen se v budoucnu vyvine rakovinné onemocnění.

Rakovina a chemoterapie

Tyto údaje jsou o to více strašidelné, když chápeme, že "pokročilé" léčby maligního růstu často jen zvyšují vedlejší účinky nemoci.

Dr. Johnes stojí za tím, že chemoterapie nefunguje v 97% léčby.

Dr. Jones

Dr. Jones je bývalým přednášejícím profesorem medicínské fyziky a fyziologie na Kalifornské univerzitě v Berkeley. Ve svém videu objasňuje, proč je současná maligní růstová léčba hanbou současné medicíny.
Jednotlivci, kteří si dobře znají angličtinu, mohou toto video vidět zde.
Pro ty, kteří angličtině dost dobře nerozumí, máme níže překlad celého videa.

Video

Chemoterapie - hanba medicíny

Jones během svého působení prohlédl velké množství onkologických pacientů. Jeho názory a zkušenosti vycházejí z 25 let praxe. Díky tomu stojí za názorem, že chemoterapie nadělá více škody, než užitku.
Díky svým zkušenostem se nebojí o svých tvrzeních mluvit nahlas.
Jednotlivci, kteří odepřeli chemoterapii, žijí o 12,5 let déle než jedinci, kteří ji zažili.
Jednotlivci, kteří chemoterapii podstoupili umírají do 3 let od léčby. Výrazné rpocento těchto lidí ale umírá již několik měsíců po léčbě.
Dr. Jones uznává, že hlavním důvodem, proč jsou pacienti léčeni chemoterapií, jsou peníze. V případě, že přemýšlíme o nákladech na takovou léčbu, která je až 300 000 až 1 000 000 eur, to vůbec není neoprávněné.
To je něco, co nikdy v širokých komunikacích neslyšíte. Mýty o funkčnosti chemoterapie jsou tak dále přikrmovány a šířeny.
Například, Spojené státy utratí nejvíce peněz na zdraví na celé planěte, i přesto se ale počet úmrtí stále zvedá.

Prevence

Je velmi podstatné, aby tyto zdroje více zdůrazňovali podstatu prevence.
A nejeden prevence rakoviny ale i dalších važných zdravotních chorob, na které v dnešní době stále není zaručený lék.

  • Správná výživa
  • Fyzická aktivita
  • Pozitivita
  • Odstranění stresu
  • Odpočinek

Alternativní léčba

Existují různé životaschopné elektivní léčby nemocí, jen pár, například živina B17, kurkumin, resveratrol, oddělené hroznové víno, zázvor, česnek a tak dále.
Jedním z nejvíce povzbuzujících léčeb je léčba malignity z konopného oleje. Naneštěstí je tato látka velmi regulována v mnoha zemích jako je i Česká republika.
V současné době stále roste počet asociací, které uznávají funkci konopí jako silný lék na zhoubný růst, včetně US National Cancer Institute.