Jezevčice zabřezla zlatého retrívra, až uvidíte štěňata, nebudete věřit svým očím!

0
(0)

Jan , 10. 09. 2024

Na farmě v Idahu se odehrál příběh, který šokoval nejen místní obyvatele, ale i internetovou komunitu. Farmář Brian, známý především chovem jezevčíků, se stal svědkem neobvyklé události, která vzbudila pozornost a nadšení po celém světě.

Nečekané těhotenství

Brian, který se stará o své psy s láskou a péčí, zjistil, že jeho zlatý retrívr, známý jako Tank, čeká štěňata. Jak se ukázalo, Tank se nečekaně stal otcem potomků jezevčice, což vedlo k neobvyklému mixu, který Brian nazval „zlatí doxové“. Tento neobvyklý kříženec vzbudil nejen Brianovo překvapení, ale i obrovský zájem veřejnosti.

Viral Video na TikToku

Na konci listopadu Brian zveřejnil video na TikToku, které rychle získalo obrovskou popularitu. Video, na kterém jsou vidět roztomilá štěňátka a jejich hrdý otec Tank, zaujalo diváky po celém světě. Malí zlatí doxové, kteří jsou nyní větší než jejich otec, si rychle získali srdce milionů lidí. Video bylo sdíleno tisíckrát a dosáhlo více než 14 milionů zhlédnutí.

 

@wildideaswithbrian The golden weiner full litter with papa Tank #goldenretriever #dachshund #goldendoxie #puppy #icdwiw ♬ original sound - Wild Ideas with Brian 🦡

Reakce komunity

V dalším videu Brian vysvětluje, že štěňata se narodila ze setkání Tanka s fenkou zlatého retrívra. Reakce komunity TikTok byla nadšená. Lidé milují pohled na roztomilé štěňátka a vtipné poznámky Briana, které přidaly k celkové zábavě.

Štěňata jako internetová senzace

Zlatí doxové se rychle stali oblíbenými, jejich popularita na TikToku roste a jejich videa generují stále více kliknutí a lajků. Tento překvapivý incident přinesl radost milionům milovníků psů a ukázal, jak internet může spojovat lidi v lásce a humoru.

Rodinné chvíle a internetová zábava

Příběh Briana a Tanka je kombinací sladkých rodinných okamžiků a internetové zábavy, která spojuje uživatele v humoru a obdivu k těmto roztomilým štěňatům. Ať už jste milovník psů, nebo jen hledáte něco, co vás potěší, tento příběh vám určitě vykouzlí úsměv na tváři.