Vědci říkají, že nejlepší věk na nalezení pravé lásky je 27-35 let

0
(0)

Dalibor , 10. 07. 2024

Mnoho žen se obává, že stále nepoznali svou pravou lásku. Odborníci radí, aby nepanikařili a stres nechali v pozadí.

Skutečná láska přichází po 27.veku života

Vyhoďte si z hlavy myšlenku, že můžete zůstat starou děvkou. Podle studie provedené na londýnské univerzitě, skutečná láska přichází po 27.veku života.

A proto ženy v tomto věku by neměly hned panikařit. Určitě si brzy najdou dokonalého životního partnera. Takto to funguje!

Michael Trick, předtím, než se stal profesorem managementu výroby na univerzitě Carnegie Mellon v Pittsburghu, byl studentem a snil o lásce.

Geniální nápad

Jednou dostal geniální nápad: romantické randění není nic jiného, ​​než problém optimálního zastavení! Bez přemýšlení udělal několik výpočtů.

Trick předpokládal, že jeho hledání manželky bude trvat od 18 do 40 let, na základě pravidla 37%, musel začít s výběrem od věku 26,1 let.

To znamená, že na začátku chodíte na rande s muži nebo ženami, ale neberete to nijak vážně.

Získáte životní zkušenosti a plánujete se oddat nejpozději v 35-ce.

Samozřejmě, může k tomu dojít i dříve

No teoreticky se předpokládá, že prvních 37% "kandidáty" nepovažujete vhodných do manželství. Poté do vašeho života vstoupí chlap, uchazeč o ruku a srdce, nebo žena, uchazečka o roli manželky.

Podle výpočtů, moderní žena zažije za svůj život plus nebo mínus 11 vztahů. První čtyři (37%) odmítnete a vydáte se za pátý. Toto je "matematika lásky."

Máte pochybnosti? Trváte na tom, že žena může setkat normálního mladého muže ve věku 20 let a vydat se za něj? Možná, ale není to o tom.

Život moderních žen je o něco složitější než život jejich babiček

Nejprve se snaží vybudovat si svou kariéru, a až potom rodinný život.

Problém je, že 20-letá žena ví o sobě, o svých cílech a snech velmi málo. Pokud má žena zkušenosti s 3 - 4 dlouhodobými vztahy, s největší pravděpodobností bude mít během tohoto období čas na formování a uvědomění si sebe samé v této pozici. Její životní styl se bude usedlejší a pochopí, co chce dělat.

Bude chápat, jaký druh vztahu potřebuje a jaký typ člověka se k ní hodí. Proto byste se neměli spěchat do manželství. Ideální věk na to je po 27. roku života.