Toto je 7 důvodů, proč muži po 30-tce začnou podvádět své ženy. Zabraňte tomu!

0
(0)

Dalibor , 22. 04. 2024

Zjištění, že vám byl partner nevěrný, dokáže váš život převrátit vzhůru nohama. Záleží na každém jedinci, jak se dokáže s nevěrou vypořádat, vždy je však lepší jí předcházet, sice neexistuje žádný ověřený recept, jak nevěře zabránit.

Jaké důvody nevěru mají nejčastěji muži po 30-tce?

Pokud chce jeden z partnerů druhého podvést, udělá to, i kdybyste se na hlavu postavili. Podle psychologů existuje několik důvodů a situací, které riziko nevěry zvyšují.

1) Krize identity

Asi každý už slyšel o krizi středního věku, ale tato krize může přijít v každém věku, nezáleží na tom zda má člověk 20 nebo 60. Termín znamená pouze to, že někdo hledá nový smysl života nebo nějaké vzrušení, které ho vytrhne z jeho šedého každodenního života.

 

Pokud vidíte na svém muži příznaky této krize, zkuste vymyslet něco nového, co byste mohli dělat společně. Nebo se překonejte a zapojte se nějakým způsobem do věcí, které má rád on.

2) Je to příroda

Možná jste od muže, který je chronický sukničkář slyšeli omluvu, že je to přírodou. Že je minimum druhů na planetě, kteří volí pro život pouze jednoho partnera. Mnozí také tvrdí, že na planetě existuje více mužů než žen, proto dává smysl aby měl muž více partnerek (milenek).

3) Obyčejná nuda

Muži jsou fyzické bytosti a pro spokojený život potřebují neustále vyhledávat nové vzrušení a výzvy. Proto je třeba je občas stimulovat hrou na kočku a myš, a udržovat je tak ve střehu, zejména v oblasti milostného života. Určitě byste neměli zanevřít na milostné hry. Zkoušejte nové pozice, překvapte ho sexy prádlem.

4) Pocity nedostatečnosti

Každý se chce cítit být zajímavý, milován, zbožňován. I muži, kteří to nedávají příliš najevo. Pokud o něj nevykazujete zájem, dáváte mu najevo, že už dávno pro vás není tak skvělá jako býval. Vzbudíte v něm pocity nejistoty, nedostatečnosti, obav, a kterými se vypořádá tak, že si najde milenku. Nenechte to zajít tak daleko.
 

5) Chybí mu smysl života

V určitém věku muž obvykle cítí povinnost zajistit sebe a případně svou rodinu. To může podkopávat jeho celoživotní sny, protože stabilní a výnosná práce nemusí být příliš zábavná. Muž se cítí nenaplněný, dokonce v depresi, tak sahá po rozptýlení ve formě milenky.
 

6) Jiný pohled na nevěru

Každý člověk definici nevěry chápe jinak. Tam kde máte hranici vy, ji on vůbec mít nemusí. Flirtování na sociálních sítích, textové zprávy, večeře, objímání, líbání, to jsou jen některé věci, na které mohou mít partneři jiný názor. Tyto hranice byste si měli předem vždy určit.
 
Přečetli jste si článek až do konce? Zaujal Vás? Potom můžete práci redaktora odměnit tím, že dáte článku na Facebooku lajka nebo jej budete sdílet děkujeme.