Vysypala jsem mouku do špinavého umyvadla! Když jsem viděla výsledek nemohla jsem uvěřit svým očím

0
(0)

Dalibor , 25. 06. 2024

Pokud jde o mouku, nepřichází v úvahu nic jiného než kuchyně, pečení a vaření.

Nikdy by vás ale nenapadlo nasypat do kanalizace mouku

Nebudete věřit, co tato speciální metoda dokáže. V minulých článcích jsme toho o úklidových postupech napsali hodně, většina z nich byla tak nápomocná, že jsme obdrželi pozitivní zpětnou vazbu a poděkování od stovek žen v domácnosti. Doufáme, že tato metoda bude podobně užitečná v mnoha domácnostech!

Dřez z nerezové oceli je krásný, když září čistotou. Nemusíte hned sáhnout po peněžence, aby se váš odtok třpytil, stačí otevřít skříňku v kuchyni, kde máte mouku.

Metoda 1

Smíchejte sodu ve stejném poměru s vodou a nalijte do dřezu. Nakonec umyjte umyvadlo a až budete hotový, dané místo úplně vysušte. Nalijte na ni půl hrnku mouky a znovu ji promíchejte měkčí houbou. Po dokončení dřez umyjte

Uvidíte, bude to tak jasné a zářivé, jako byste se dívali do zrcadla.

Metoda 2

Nejen, že je mouka užitečná v dřezu, ale také dokáže zázraky s oblečením! Pokud jste si ušpinili oblečení mastným jídlem, neměli byste nejprve myslet na to, zda je oblečení zníčené nebo jaký drahý prací prostředek budete potřebovat.

Na mastný povrch posypeme mouku, lehce ji otřeme a necháme absorbovat tuk. Z oblečení setřete přebytečnou mouku a oblečení omyjte jako obvykle. Uvidíte, po skvrně nebude ani stopy!