Neuvěřitelná rokonstrukce koupelny o velikosti 4 metrů čtverečních, která vás překvapí

4.1
(32)

Tomáš , 21. 09. 2019

Mnoho domácností se musí při přestavbách vyrovnat s malými prostory. Mnoho lidí, kteří tento problém řeší, trápí malá koupelna a toaleta. Každodenní hygienu potom může znepříjemňovat malý prostor, který nás omezuje. Proto vám ukážeme tuto rekonstrukci, dík které zjistíte, že i v malém prostoru jde vykouzlit něco úžasného.

Vana nepatří jen do velké koupelny

Internet je nabitý širokou škálou pokynů a tipů na nejschopnější metodu, jak zvládnout nepřítomnost místa ve vaší domácnosti. Takže, když máte dostatek síly a fantazie, můžete přeměnit malou toaletu na praktické místo, abyste se mohli pohodlně umýt a malý rpostor vás nebude již omezovat. Pokud promyslíte efektivní využití prostoru, můžete i v malé koupelně užívat pohodlí vany a relaxovat. 

Trocha nadání a všechno jde

Jeden muž na internetu sdílel svůj příběh.
Potřeboval využít pouze malý prostor, ale nemohl ho niajk zvětšit, takže musel přemýšlet, jak všechno uspořádat. A co víc, našel odpověď.
Vzhledem k tomu, že nemohl najít rozumnou velikost vany, ke které by mohla být připojena i pračka, vytvořil si ji sám. Muž koupil kovový oddíl, který se přesně vejde do jeho koupelny. Bylo provedeno několik změn a vana byla na světě. 

V této koupelně ale najdete několik výjimečností, jako například, že vana je vyvýšena nad zemí.

Úložný prostor pod vanou

Vana je výjimečná tím, že díky umístění nad zemí je pod ní značné množství prostoru. Muž udělal několik zásuvek, které dal pod ni. Tam ukládá čisticí prostředky, hadříky, ručníky a vše, co potřebuje někam bezpečně uložit.

Obložil koupel tak, aby to vypadalo velmi slušně, a nikdo aby nepoznal, že vana je vyvýšená a že je to tak trochu jiná koupelna. Celou koupelnu nakonec doladil skvělými doplňky.

Závěr

Může je snazším řešením, koupit zcela novou vanu, ale pokud máte trochu fantazie a trochu zručnosti, můžete vytvřoit něco neobvyklého a úžasného. I v malém prostoru si můžete dopřát pocit luxusu a pohodlí.