Potraviny, které po 50ce opraví vše pokažené za celé dlouhé roky. Zatočí s kily, vyčistí cévy a pomohou funkci kloubů

0
(0)

Tomáš , 22. 07. 2019

Zdravotní problémy se u každého člověka objevují s věkem. Tělo začne projevovat, že cévy nejsou po letech v dobré kondici. Problémy s cévami se často neprojevují bolestí, ale určitými změnami těla. Takové problémy se nejčastěji projevují po 50. Roku života. Proto je důležité tyto potraviny zařadit do svých jídelníčků a své tělo chránit. 

Čištění cév

Ateroskleróza je jedním z nejzávažnějších srdečních onemocnění, při kterém cévy ztrácejí adaptabilitu a ukládají zásoby cholesterolu, což zabraňuje běžnému průtoku krve.
Ateroskleróza může způsobit anginu pectoris, myokardiální mrtvou tkáň a mrtvici. A mnohem víc, proto se zaměřte na dobré životní podmínky svých žil.
Mějte na paměti, že vlastní lék z důvodu aterosklerózy není odpovědí na váš stav. Nezapomeňte se poradit s lékařem primární péče s typickým předpisem. Běžná výživa ovlivní vaše žíly i cévy.

Lněná semínka

Omega-3 nenasycené tuky obsažené v lněných semenech standardizují oběhový kmen, působí proti ztrátě vaskulární všestrannosti, snižují hladinu cholesterolu v děličích žil prakticky o 75%. 

Konzumace

Lněná semena mají středně tvrdou a silnou slupku, což naše tělo nedokáže dokonale zpracovat. Proto je nutné semínka před konzumací upravit.

  • Rozdrtit
  • Namlít
  • Rozmixovat
  • Z drcených semínek udělat dovar

Lněná semínka nemají výraznou chuť, proto je v upravené podobě můžete přidat takřka do čehokoliv.

Odvar z lněných semínek

Přiveďte 750 ml vody k varu. Zalijte vodou 5 čajových lžiček rozmačkaných lněných semen. Aplikujte tuto léčbu po dobu 10 dnů, v tomto okamžiku si užijte vícedenní odklad.

Pekanové oříšky a olivy

Vezměte 1,5 kg mladistvých pekanových oříšků a 0,5 kg oliv. Ingredience rozmelte mlýnkem na maso. A každý den pozřete lžičku tohoto léku. Směs můžete skladovat v lednici po dobu až 2 měsíců.

Česnekovo - citronovátinktura

Citrony jsou úžasný prostředek prevence rakoviny, který zajišťuje žíly a cévy. V česneku jsou směsi síry, které potlačují projevy aterosklerózy. Samotný česnek ale může podráždit žaludek, proto je dobré čenek s něčím kombinovat.

Česnek a citron

Citron a česnek pomůže zmírnit podráždění a sníží hmotnost. Rozdrťte 10 stroužků česneku a 1 citron, smíchejte s velkou částí sklenice vroucí vody vody. 
Dejte si každý den 1-2 lžičky tohoto léku. Konzumujte lék 1 měsíc.
Je potřeba tento lék uchovávat v chladu na tmavém místě. 

Med a skořice

Pro lék z medu a skořice potřebujete 1 litr vroucí vody, 2-3 lžíce medu a 25 gramů skořice. Vše smíchejte a nechte směs vychladnout. Užívejte lék vždy na noc po 1 lžíci po dobu 1 měsíce. 

Rybí olej

Bylo zjištěno, že jednotlivci žijící v blízkosti oceánu a moře, mají mnohem méně problémů s klouby, svaly, kostmi, žílami a srdcem. To je z toho důvodu, že klouby potřebují tuk: bez tuku, kloubní tkáně ztrácejí pružnost. A co víc, pravděpodobně nejlepším pramenem tohoto tuku je rybí olej.

Mimořádné bylinky

Vezměte si lžičku sušeného heřmánku, žebříčku, smilu písečnou a březové listy. Smíchejte všechny tyto prvky a nalijte polévkovou lžíci směsi 0,5 litru vroucí vody.
Nechte bylinky louhovat cca 20 minut, vše sceďte a vypijte 1 šálek odvaru ráno a večer před spaním. 
Užívejte lék 2 týdny. 

Prevence

Je důležité zvážit sílu žil v mladém věku a začlenit do svého jídelníčku rutiny, které pomáhají žilám.
Pohanka, surová semena a ořechy, játra, fazole a ryby jsou bohaté na živiny E a A stejně jako selen. Tyto látky zlepšují všestrannost žil. Obdobně obsahují omega-3 a omega-6 nenasycené tuky, které ještě do konce jedů z těla. Většina těchto kyselin je v mořských rybách.