Vyzkoušejte ještě dnes: Japonská metoda, která pomáhá spalovat tuk bleskovou rychlostí

0
(0)

Dalibor , 27. 12. 2019

Snad všichni velmi dobře vědí, že držení diet nic nevyřeší a že nejdůležitější jsou zdravá, vyvážená strava a pohyb. 

 

No pokud se vám nedaří spálit tuk ani tak, ani tak, zkuste japonskou metodu hubnutí, kterou si oblíbily ženy po celém světě. Její tajemství spočívá v dýchání.

Každý den alespoň 2 minuty

Toto cvičení vás nebude stát hektolitry potu ani náročné výkony. Jeho základem je totiž dýchání , které vám vezme jen 10 minut z celého dne, ale už za 50 dnů můžete zhubnout i 13 kilogramů . Pokud nemáte ani těch 10 minut, postačí vám i dvě minuty, ale pokud chcete udělat pro sebe maximem, najdete si tří více času.

Tuto metodu začal praktikovat japonský herec Miki Ryosuke , aby se zbavil bolesti zad. Poradil mu ji lékař, takže je absolutně bezpečná. Konečně, jde v ní hlavně o precizní dýchání a stahování svalů. Základem je, že výdech trvá déle než nádech . Při tomto cvičení trvá nádech tři sekundy a výdech sedm sekund, přičemž zaujmete určitou pozici a držení těla.

Jak rychle zhubnout?

Jednu nohu dejte dopředu a druhou dozadu. Pak se nadechujte po dobu tří sekund bez přestávky. Nezapomeňte mít zpevněný zadek a váhu přenést na zadní nohu. Během nádechu zvedejte ruce krouživým pohybem nad hlavu. Následně nato intenzivně vydechujte a spusťte ruky, přičemž svaly máte mít pevně napjaté.

Podle odborníků tato metoda hubnutí posiluje svaly a zrychluje metabolismus . Pro správný efekt je třeba tento cvik opakovat každý den. Skvělé je, že nevyžaduje žádné speciální úsilí, žádné pomůcky a dá se dělat prakticky kdekoliv.