8 potravin, které způsobují vážné onemocnění. Onkologové varují před tímto nebezpečí

4.6
(63)

Tomáš , 13. 07. 2019

Specialisté na rakovinu považují tuto nemoci za celkový komplex několika nemocí v těle, který je výsledkem nekontrolovaného vývoje a expanze buněk. Mnohem častěji je maligní růst aktivován věcmi, například špatným jídlem, nežádoucím způsobem života, nedostatkem cvičení, kouřením, Pozření mnoha toxinů do těla a podobně.

Rakovina

Důvodem mohou být také dědičné vlastnosti, záření ze země, záření z lékařských zobrazovacích přístrojů, například rentgenové paprsky, CT nebo mamogramy a dokonce i některé infekce (HPV) nebo mikroskopické organismy (Helicobacter pylori).
Nejnovější výzkum však ukazuje, že až 20% všech zhoubných nádprů bylo způsobeno určitým. jídlem.

Ukážeme Vám 8 potravin, které vznik rakoviny nebezpečně podporují. 

Masné výrobky

Problém u tědhto potravin není jen maso, ale upevňovací prvky, které se přidávají k masovým položkám.
Položky, například, šunka, párky, a různé masové pomazánky a paštiky obsahují míry dusíkatých solí a různých přísad, které mají na starosti kolorektální onemocnění, podle deníku výživy a malignity.

Bílá mouka

V těchto dnech, nadměrné množství výživy obsahuje bílou mouku.
Zatímco celozrnná mouka a stárnoucí rostlina mohou být pro tělo užitečné, není to situace u bílé mouky v kombinaci s kvasinkami.
Studie ukazují, že ženy, které pojídají nadměrné množství potravy obsahující bílou mouku, mají mnohem vyšší nebezpečí růstu zhoubného onemocnění.

Zavařené a uzené potraviny

Požívání uzených a dušených potravin je pro lidi velmi nebezpečné.
Udění a zavařování zanechává v potravě velké množství jedů.

Popcorn z mikrovlnné trouby

Pravidelně se k získanému popcornu přidává syntetický prostředek, který zprostředkuje jeho chutť a vůni. Ať je to tak, je to nebezpečný jed.
Požívání domácího popcornu z mikrovlnky vede k dýchacím problémům a rakovině plic.
Studie dokonce objevily, že to může způsobit neplodnost u žen, také to míra popcornu prodávaného dnes je produkována používat dědičně upravenou kukuřici.

Rafinovaný cukr

My si uvědomujeme, že výživa, jako je rafinovaný cukr nebo kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy, může vyvolat řadu zdravotních problémů.
Jistě, tyto živiny zvyšují stupeň inzulínu v krvi a navíc přímo udržují maligní růstové buňky, pro které je cukr základním palivem jejich vývoje.
Americká asociace pro klinickou výživu říká, že jedinci s jídlem bohatým na cukr mají mnohem vážnější nebezpečí vzniku maligního růstu pankreatu - možná nejsmrtelnější nemoci.

Oleje

Rostlinné oleje se v hydrogenačním postupu přemění na toxické látky. I když ztuhlé oleje vydrží déle, mají vyšší rozsah škodlivých omega-6 a trans tuků.
Trans tuky tak zvyšují nebezpečí maligního růstu tlustého střeva, konečníku a prostaty. Spíše si vyberte kokosový, olivový nebo lněný olej.

Brambůrky

Bramborové lupínky se připravují při vysokých teplotách, které způsobují akrylamid - známé činidlo způsobující rakovinu.
Mezinárodní žurnál onkologie vyjadřuje, že akrylamid je zodpovědný za onemocnění orgánů vaječníků, prostaty, hrudníku a žaludku.
Bramborové lupínky jsou navíc naplněny tuky a solemi, které přispívají ke zlepšení korpulence a hypertenze.

Ryby

Divoké ryby jsou nepochybně nápomocné pro naše zdraví. Ať už je to tak, nikdy to neplatí pro pěstované ryby, například lososa, tilapie a mnoho různých druhů.
Věda nařídila vyšetřování, které zjistilo, že na farmě lososů bylo zjištěno velké množství nadměrného množství karcinogenů. Jedná se v zásadě o dioxiny, rtuť, toxafen nebo dokonce polychlorované bifenyly.
Při nákupu ryb se pokuste koupit ty, které pocházejí z rozsáhlého oceánského lovu.