Špičkový dietolog poradil jednoduchou věc, díky které vám ubyde břišní tuk. Za toto mu klienti platí velké peníze, ale vy to máte zdarma

0
(0)

Jan , 18. 06. 2024

Bylo odhaleno, co výborný dermatolog Lukas Nikolova za velké peníze říká svým klientům. nyní jeho rady můžete znát i vy a zhubnout!

 

Shoďte většinu z břišního tuku během jednoho týdne!

Pozor na cvičení, je to chyták: Toto vám nakopne metabolismus ještě lépe!

 

Cvičit nemůže každý. A největší chyba je to, že lidé si prostě najednou usmyslí, že potřebují zhubnout, přičemž se roky téměř nehýbali.

 

Takový prudký nárůst aktivity je nesmírnou zátěží na klouby i celý pohybový aparát. Když chcete začít intenzivněji cvičit, vždy se nejprve poraďte s odborníkem, zda vám to neublíží ještě více.

 

Já doporučuji svým klientům, aby během prvního týdne zapomněli na fitness a každý den strávili alespoň 20 minut souvislou chůzí (ideálně rychlejší, ale vždy tak, aby to zvládali vaše klouby). Tato metoda doslova probudí váš metabolismus. Je to bezpečné a neskutečně účinné řešení.

 

Strava dokáže úžasné věci: Stačí přitom vyměnit jen pár věcí a kila půjdou dolů!

 

Neuznávám diety, během nichž týden nebo dva trýzníte své tělo jedním typem jídla. Stačí, když ve stravě změníte jen pár věcí a dokáže to úžasně pomoci vašemu trávení. Takto se můžete zbavit množství uloženého tuku a zabráníte tomu, aby ho tělo ukládalo.

 

A ještě jedna důležitá věc, kterou lidé častokrát ignorují – sůl a nadměrné solení je během hubnutí stejným nepřítelem jako cukr a nadměrná konzumace slazených dobrot.

 

Dejte na tyto kombinace jídel.

Jídelníček na týden:

Variace snídaně (nejdůležitější jídlo dne):
  • Ovesné vločky s ořechy, trochou vanilky a rozinkami – ideálně bez mléka, másla a medu.
  • Rozinky můžete před konzumací namočit do horké vody, nabobtnají a budou ještě sladší.
  • Smaženice se zeleninou, můžete na přípravu použít rostlinný olej, ale v co nejmenším množství a ideálně olivový olej.
  • Pečivo si můžete také dopřát k snídani, avšak vyměňte klasický chléb z kvásku, za nekvašený – například irský chléb.
  • Dejte si k němu kuřecí maso, nízkotučný tvaroh (namísto sýra, pokud sýr tak s nižším obsahem tuku) a rajčata. Uberte i na vaší spotřebě kávy. Jednou za týden si můžete dopřát i více šálků, zbytek týdne je dobré se jí vyhýbat, případně, dát si jen jeden šálek.
  • Zdravé lívance bez mouky a cukru – mouku vyměňte za umleté ​​ovesné vločky, smíchejte je s nízkotučným tvarohem, vajíčkem a utřeným banánem. Namísto smažení je připravte v troubě.
  • Takto připravíte i palačinky, namísto mouky zvolte ovesné vločky. Připravte je na pánvi, kterou nejdříve přejeďte rozkrojeným bramborem, palačinky se nepřipálí ani bez tuku.

Co k obědu:
  • Rýže je výborná surovina, bohatá na sacharidy, vitamíny a energii. Nejlepší je hnědá rýže, kterou si můžete dopřát s kuřecím soté, namísto soli ochucujte sojovou omáčkou a mletým pepřem.
  • Dušené zelí hovězím masem.
  • Pohanka je také výborná příloha, pokud chcete zhubnout. Smíchejte ji se zeleninou restovanou na česneku a trochou tvrdého sýra.
  • Rizoto s hráškem a tuňákem, případně kuřecím masem.
  • Těstoviny z celozrnné mouky s kuřecím masem, olivami a rajčaty.
  • Plněné zelné listy mletým masem a rýží – bez další přílohy.

Variace svačiny:
  • Pohár ovoce.
  • Upečené jablka s tvarohem.
  • Nekvašený chléb a tzatziky omáčka.
  • Ovesné vločky se strouhanou mrkví a jablkem.
  • Nízkotučný tvaroh s kokosem.
  • Nízkotučný tvaroh s trochou medu a kyselým ovocem.

Co k večeři:
  • Salát z kuřecího masa a čerstvé zeleniny, pokapaný olivovým olejem.
  • Nekvašený chléb s mozzarellou, krůtí šunkou a rajčetem.
  • Kuřecí pečeně restovaná s hrachem a rajčaty.
  • Pečený pstruh na másle se zeleninou.
  • Salát s ořechy a lehkou jogurtovou zálivkou.
  • Variace zelných salátů, ale bez majonézy – nahraďte ji jogurtem, případně zakysanou smetanou s nižším obsahem tuku.
  • Důležité je i to, abyste se ani zdravou stravou nikdy nepřejídali. Já radím mým klientům, aby si na jídlo vždy dali alespoň 15-20 minut času, nejedli nikdy před počítačem ani televizí a pokud je to možné, pustili si během stolování vážnou hudbu.

Je dokázáno, že při ní člověk jí pomaleji, jídlo si lépe vychutná a nemá sklony přejídat se.