Zeleninová polévka od belgických dietologů na pohodlné hubnutí recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 15. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Zelí si nakrájejte nadrobno, mrkev na kroužky nebo půlkruhy.
    2. Rajčata vložte na chvíli do horké vody, následně z nich odstraňte slupku a rozmixujte.
    3. Papriku si nařežte na proužky, cibuli a celerové stonky na kostky.
    4. Zeleninu, kromě cibule, vložte do hrnce, zalijte studenou vodou a dejte vařit.
    5. Cibuli si rovnoměrně osmažte na pánvi s olivovým olejem.
    6. Do polévky přidejte cibuli, pepř, sůl a vařte 10 minut na mírném ohni. Přidejte nasekané bylinky, odstraňte polévku ze sporáku a nechte ji odstát 10-15 minut.
    7. Polévku konzumujte po dobu 1 týdne a eliminujte ze svého jídelníčku alkohol, pečivo, smažená jídla a pokrmy z rychlého občerstvení.
    8. Tato polévka je schopna nastavit vaše trávení, zbavit vás pocitu hladu na dlouhou dobu a vyloučí z těla přebytečné tekutiny.

Dýňová polévka se zázvorem a chilli.

polévky
0 minut
0
(0)
31. 10. 2021 Tomáš